هنگ کنگ

قیمت : ۲۲۰دلار

مدت اقامت :۰۷ ~ ۱۴

مدت اعتبار ویزا :۹۰ روز

مدت اخذ ویزا :۴۵ روز کاری

مدارک مورد نیاز :اسکن صفحه اول گذرنامه -تمکن مالی به دلار(لاتین) حداقل موجودی ۱۰ میلیون تومان -اصل گواهی شغلی به لاتین -فرم سازمان مهاجرت + عکس وامضا -هزینه ویزا-آدرس منزل وشماره تماس-

توضیحات : درصورت سفر قبلی به هنگ کنگ تاریخ اعلام شود. مدت اقامت و تعداد ورود طبق نظر اداره مهاجرت هنگ کنگ صادر می شود